Λεπτομέρειες Full cover Curved Tempered glass 9H 0.3mm για Samsung Galaxy s8 Plus Μέσα απο ειδική θερμική επεξεργασία το Tempered glass αποκτά υψηλό βαθμό σκληρότητας (9H) που παρόλο το μικρό του πάχος (0.3 χιλιοστά) θα προσθέσει μια ισχυρή βαθμιδα προστασίας απο χτυπήματα , γρατζουνιές και μικροπεσίματα.
Το συγκεριμένο Tempered glass είναι Curved (κουρμπαριστό) στις άκρες του για να ακολουθήσει την ιδιαίτερη οθόνη του S8 plus
Εξαιρετική εφαρμογή , αίσθηση της αφής χωρίς να χάνεται απόκριση. Η επιφάνεια του αντιστέκεται στις δαχτυλιές της καθημερινής χρήσης.
Διάφανη επιφάνεια για να μην γίνεται αισθητή η παρουσιά του ή να επιρεαστεί η εμφάνιση της συσκευής σας.
Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργικές εγκοπές, έυκολη τοποθέτηση και αφαίρεση χωρίς να αφήνει ίχνη.
Συσκευασία: Κασετίνα
Κατασκευαστής: Forever
Η συσκευασία συμπεριλαμβάνει μαντιλάκια καθαρισμού με αλκοόλη για τον καθαρισμό της οθόνης πριν την τοποθέτηση.
Παρακαλούμε όπως λάβετε υπ'όψιν:Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της συγκεκριμένης συσκευής (κυρτότητα οθόνης, συντελεστής αποτριβής υλικού), όλα τα tempered glass χρησιμοποιούν διάφανη (προκολλημένη) ταινία διπλής όψης για την επικόλληση τους περιμετρικά της οθόνης. Κατά συνέπεια, δεν είναι κατάλληλα για ταυτόχρονη χρήση με θήκες ή άλλα αξεσουάρ που "αγκιστρώνουν" στο πλαίσιο της συσκευής, καθώς τυχόν μηχανική πίεση μπορεί πολύ εύκολα να επιφέρει, άμεσα ή σταδιακά, την αποκόλληση τους.Σημειώνεται πως η ως άνω χρήση, καθώς κ ενδεχόμενη θράυση, δεν νοούνται ως ελάττωμα κ δεν καλύπτονται απο εγγύηση.              

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Forever Curved/Full face Tempered glass 0.3mm 9H for Samsung Galaxy S8 Plus G955

  • Κωδικός Προϊόντος: 14353
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,06€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,50€